SEO en SEA

Een partner met kennis van zaken. Van implementatie tot een inbound marketingplan. We helpen je website onder de aandacht te brengen en te houden.

Van SEO via SEA naar SEM

Voldoet uw website nog aan de laatste technische richtlijnen als je kijkt naar de laatste eisen die Google stelt? En wie is eigenlijk ons online publiek?! Hebben we onze doelgroep wel scherp, of schuilt er online misschien een groep die we helemaal niet in kaart hebben en toch interessant voor ons is?

Dutchbreeze kan helpen bij het duidelijk opstellen en uitvoeren van een marketingplan. We beginnen daarbij om samen een doelstelling te formuleren. Aansluitend wordt bepaald met welke middelen we dat doel gaan bereiken. Betaalde Google AdWords campagnes zijn een prima middel, maar in veel gevallen zijn er ook prima startpunten alternatieven om je website beter te laten scoren. Zorg dat de website SEO-technisch op orde is, en wist je dat je vanuit het eigen bedrijf enorm kunt bijdragen in een goede score? Door bijvoorbeeld een leuke Blog of goed met je social media kanalen om te gaan.

Klaar om samen je doel te bereiken?

Neem contact op

Welkom in het land van de termen

Door alle gebruikte afkortingen krijgt zoekmachine-land al snel een stempel van snelle jongens en gladde praatjes. Niet helemaal waar. Een prachtige website is een startpunt, maar als vervolgens niemand je bezoekt, dan wordt de bewegwijzering toch ineens een erg belangrijk onderdeel. En die afkortingen, die zijn echt niet moeilijk...

Veel gebruikte afkortingen:

  • SEO: Search Engine Optimization
  • SEA: Search Engine Advertising
  • SEM: Search Engine Marketing

Tools of the trade

Open source, collaboration, don't try to copy what's already great!

Gebruik technieken van bestaande en bewezen applicaties. Integreer en werk samen.

Jolien Nijhuis, Makelaar in Verhuur

Van het begin tot het einde goede service en begeleiding. Een fijne samenwerking met top resultaat!

Menu sluiten Instagram Twitter