Onze cases

Een overzicht van onze laatste projecten. Werk waar we trots op zijn!

Case: CLUCA Webshop

Dutchbreeze is verantwoordelijk voor het ontwerp en de technische realisatie van de vernieuwde internationale webshop van CLUCA. Leverancier van (hand)tassen, modeartikelen en accessoires.

Gebruikte technieken

Windows Azure

Umbraco CMS

Responsive design

AngularJS

Case: Bestedingsapplicatie

De Bestedingsapplicatie is een online dienst waarmee financieel inzicht kan worden verschaft in o.a. het budget en het uitgavepatroon van medewerkers en cliënten. Medewerkers hebben inzicht in hun uitgave in de kantine en familieleden kunnen controleren of diensten zoals de maaltijdservice wel betaald worden. Straight Systems vroeg ons om in samenwerking met Neo Software de gebruikersomgeving opnieuw vorm te geven en het gebruik te vergemakkelijken.

Gebruikte technieken

Responsive design

Case: Veiligheidsregio Twente

Na een nauwe samenwerking met Veiligheidsregio Twente is de vernieuwde website voor de VRT en het 'Twente Veilig' platform gelanceerd. Op de website van Veiligheidsregio Twente kunnen inwoners en organisaties informatieve artikelen inzien over (actuele) veiligheid binnen de regio.

Gebruikte technieken

Windows Azure

Umbraco CMS

Responsive design

Case: Royal Glitter Bay

Royal Glitter Bay vroeg ons om haar bestaande website en de daarbij horende backend te converteren naar Umbraco. Het op Barbados gevestigde villa resort is met haar prachtige turquoise bountystranden en ruime, open tuinen één van de mooiste resorts van het eiland.

Gebruikte technieken

Windows Azure

Umbraco CMS

Responsive design

Case: Ulivio

In opdracht van Neo Software ontwikkelde Dutchbreeze een single page webapplicatie voor Ulivio, een specialist voor vraagstukken in de medische sector. Binnen deze webapplicatie richt Ulivio zich volledig op het vergaren van informatie voor het genereren van een kopie medisch dossier.

Gebruikte technieken

Responsive design

AngularJS

Case: Twente Safety Campus

Twente Safety Campus is dé ontmoetingsplek voor innovatie, training en ontwikkeling van veiligheidsinstanties. Dutchbreeze ontwikkelde voor Veiligheidsregio Twente meerdere websites binnen één Umbraco omgeving waarin alle organisaties die gebruik maken van de campus hun websites kunnen beheren.

Gebruikte technieken

Windows Azure

Umbraco CMS

Responsive design

Tools of the trade

Open source, collaboration, don't try to copy what's already great!

Gebruik technieken van bestaande en bewezen applicaties. Integreer en werk samen.

Patricia Westerink, CLUCA

Onze e-commerce website heeft een geweldig ontwerp en is perfect te onderhouden. De vertaling van onze ideeën naar techniek is grandioos geslaagd!

Menu sluiten Instagram Twitter